Visualització de contingut web

Compromís 81 - Coordinació d’actuacions entre el conjunt del Sistema Valencià de la Innovació

Coordinació d'actuacions entre el conjunt del Sistema Valencià de la Innovació, a fi de maximitzar el seu impacte. Impulsar una Iniciativa estratègica de col·laboració públic-privada d'implantació generalitzada en empreses i administracions de tecnologies clau habilitadores (KET), així com la innovació en processos i administrativa.

Visualització de contingut web

Iniciativa: Suport al desenvolupament i promoció de les tecnologies habilitadores en empreses i administracions públiques de la Comunitat Valenciana

  • Departament impulsor: 11 Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
  • Estat:

    En tràmit

  • Actuacions desenvolupades per a portar-la a terme:

Actuació 1

Creació de l'Aliança en Tecnologies Habilitadores de la Comunitat Valenciana

 

Inndromeda és una iniciativa de col·laboració públic-privada promoguda per l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI) en la qual la comunitat empresarial, les universitats, els centres tecnològics i d'investigació, el CSIC i les administracions públiques sumen forces per a impulsar el desenvolupament i la incorporació de les tecnologies disruptives que protagonitzen l'economia del coneixement en el teixit productiu del nostre territori.

 

Des de 2019 l'Agència ha destinat 4,3 milions per a la posada en marxa d'aquesta aliança, així com del seu Centre d'Innovació Digital, que recentment ha sigut seleccionat per la Comissió Europea per a la seua incorporació a la xarxa europea de DIH (en les seues sigles en anglès).

 

https://www.inndromeda.es/va/

Conveni de col·laboració amb Inndromeda 2022

Assolida

Actuació 2

Disseny i conceptualització de la Learning Factory d'Elx

 

Aquest futur centre es convertirà en una referència en la formació en tecnologies habilitadores en un context real de fàbrica 4.0, amb la finalitat d'afavorir des d'Alacant la transferència de competències a la indústria i l'estudiantat universitari i de Formació Professional de tota la Comunitat.

 

Els treballs desenvolupats fins hui permetran recuperar l'antic edifici de Correus d'Elx per a activitats innovadores, així com posar en servei de la primera fase d'aquesta iniciativa en 2023.

 

https://comunica.gva.es/va/detalle?id=361206606&site=174859765

En tràmit

Òrgan responsable

Agència Valenciana de la Innovació (AVI)