Visualització de contingut web

Compromís 24 - Impuls d’una política de cooperació internacional amb la millora dels instruments de cooperació i l’increment del pressupost fins el 0’4%

Incrementarem progressivament el pressupost destinat a la cooperació internacional al desenvolupament fins a aconseguir el 0'4% en l'últim exercici pressupostari de la X legislatura. Treballarem per la millora dels instruments de cooperació en consens amb les organitzacions no governamentals de cooperació al desenvolupament. Desenvoluparem una política de cooperació establint una coherència de polítiques (educació per al desenvolupament, compra pública ètica, comerç just i consum responsable). Tot això en el marc de l'IV Pla Director de la Cooperació Valenciana.

Visualització de contingut web

Iniciativa: Elaboració del V Pla Director de Cooperació

  • Departament impulsor: 12 C. de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràti
  • Estat:

    Assolida

  • Actuacions desenvolupades per a portar-la a terme:

Actuació 1

Elaboració d'un diagnòstic participatiu de la Cooperació Valenciana per al disseny del V Pla Director de Cooperació

Fruit d'un ampli procés participatiu i del consens amb entitats, sindicats, agents de la cooperació i societat civil s'han realitzat un total de 9 grups focals amb un total de 400 persones participants, 256 dones i 144 homes que pertanyen majoritàriament a ONGDs. Aquests grups focals es portaren a terme entre el 3 de novembre i el 21 de desembre de 2020. D'aquest procés s'ha realitzat un informe de conclusions finals.

Procés d'elaboració

Informe de conclusions

Assolida

Actuació 2

V Pla Director de la Cooperació Valenciana

Es va obrir un període d'aportacions al document de treball del V Pla Director entre el 6 i el 28 de maig a GVAparticipa.

El 25 de març de 2022 el Ple del Consell aprova el V Pla Director de la Cooperació Valenciana al Desenvolupament.

Publicació DOGV

V Pla Director de la Cooperació Valenciana

Assolida

Òrgan responsable

Direcció General de Cooperació Internacional al Desenvolupament