Visualització de contingut web

Compromís 72 - Millorar l’ocupabilitat, ajustant les titulacions d’acord al territori i als seus sectors productius. Increment oferta FP

Millorarem l'ocupabilitat, ajustant les titulacions impartides d'acord al territori i als seus sectors productius. Incrementarem l'oferta d'FP, especialment en els sectors emergents de l'economia i amb major grau d'inserció laboral. Aquesta oferta es concretarà a través dels consells comarcals d'FP que constituirem amb la participació dels empresaris, sindicats, els centres de formació i les administracions locals.

Visualització de contingut web

Iniciativa: Consells territorials de la Formació Professional

  • Departament impulsor: 06 Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
  • Estat:

    Assolida

  • Actuacions desenvolupades per a portar-la a terme:

Actuació 1

Creació dels consells territorials de la Formació Professional per a connectar completament la formació a les necessitats dels sectors productius

S'han constituït 19 consells territorials de l'FP, i s'ha tingut en compte la situació i les característiques geogràfiques, així com cada entorn social, cultural i econòmic.

L'àrea d'influència de cada consell territorial abasta poblacions molt concretes. Les àrees són: els Ports-Baix Maestrat; la Plana Alta; Castelló 2; la Vall del Palància; Requena-Utiel; l'Àrea Metropolitana de València; València; València 2; la Ribera del Xúquer; la Costera; la Safor; la Vall d'Albaida; la Marina Alta; l'Alcoià i el Comtat; el Vinalopó; la Marina Baixa; l'Alacantí; Elx; i el Baix Segura.

Assolida

Òrgan responsable

Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial