Affichage de contenus web

Compromís 104 - Foment del Pacte per la sostenibilitat social, ambiental i laboral en clau de destinació turística intel·ligent. Alineats amb els ODS

Fomentarem el Pacte per la sostenibilitat social, ambiental i laboral, en clau de destinació turística intel·ligent, amb el desenvolupament dels compromisos de la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat, alineats amb els ODS i el Codi Ètic del Turisme Valencià.

Affichage de contenus web

Iniciativa: Pla Estratègic de Turisme 2020-2025 de la Comunitat Valenciana

  • rendicio.departamento: 01 Presidència de la Generalitat
  • rendicio.estat:

    Assolida

  • rendicio.actuacions:

Actuació 1

Aprovació del Pla Estratègic de Turisme 2020-2025 de la Comunitat Valenciana

El Pla Estratègic de Turisme de la Comunitat Valenciana mobilitzarà, durant cinc anys, entre el sector públic i privat, quasi 2.000 milions d'euros d'inversió per a modernitzar i impulsar el turisme.

Aquest document contempla la primera estratègia autonòmica que alinea la política turística amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides i incorpora la seguretat i la resiliència com a línia estratègica arran de l'impacte de la pandèmia Covid-19.

El Pla estratègic de turisme, presentat al febrer 2020, s'ha modificat després de la crisi per la COVID-19, i es va validar al Consell Valencià de Turisme. Va ser aprovat en el Ple del Consell Valencià de Turisme del 29 de juliol de 2020.

El Pla es basa en sis pilars: la sostenibilitat, la hospitalitat, la vertebració territorial, el capital humà, la responsabilitat i la seguretat.

Pla Estratègic Turisme 20-25

Assolida

Òrgan responsable

Turisme Comunitat Valenciana