Affichage de contenus web

Compromís 89 - Reforç de l’assessorament i l'acompanyament per a l’internacionalització del sector agroalimentari valencià

Reforçarem l'assessorament, l'acompanyament i per a l'exportació i internacionalització del sector agroalimentari valencià.

Affichage de contenus web

Iniciativa: Creació de la marca “Molt de Gust”

  • rendicio.departamento: 09 C. d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Tr
  • rendicio.estat:

    Assolida

  • rendicio.actuacions:

 

Actuació 1

La marca Molt de Gust és present en les principals fires europees relacionades amb l'agricultura sostenible, l'alimentació ecològica i els productes de qualitat agroalimentària diferenciada. 

 

El distintiu de Molt de Gust distingeix a productes de qualitat diferenciada, certificats pels Consells Reguladors i el Comité d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana per a garantir que es tracta de productes únics, de temporada, sostenibles, de qualitat i que conten històries quan t'asseus a la taula. 

La Comunitat Valenciana és una de les comunitats amb més productes agroalimentaris de qualitat diferenciada reconeguts, a causa de la gran varietat i diversitat del nostre territori. Som la major i millor rebost d'Europa. Pressupost aproximat de 2 milions d'euros per a les fires huit fires entre abril i octubre de 2022.

Marca Molt de Gust

Fires internacionals del sector

Assolida

Òrgan responsable

Direcció General de Desenvolupament Rural