Affichage de contenus web

Compromís 104 - Foment del Pacte per la sostenibilitat social, ambiental i laboral en clau de destinació turística intel·ligent. Alineats amb els ODS

Fomentarem el Pacte per la sostenibilitat social, ambiental i laboral, en clau de destinació turística intel·ligent, amb el desenvolupament dels compromisos de la Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat, alineats amb els ODS i el Codi Ètic del Turisme Valencià.

Affichage de contenus web

Iniciativa: Augmentar les rutes en l’aeroport de Castelló

  • rendicio.departamento: 10 Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
  • rendicio.estat:

    Assolida

  • rendicio.actuacions:

 

Actuació 1

Més rutes en l'aeroport de Castelló

En d'abril-juny 2022 hi havia 8 rutes: Londres-Stansted, Brussel·les, Bucarest, Sevilla, Bilbao, Budapest, Katowice i Londres-Luton. Des de juny 2022 (temporada d'estiu) han operat fins a 17 freqüències setmanals, xifra rècord per a l'aeroport.

Des del 30 d'octubre de 2022 funciona una nova ruta amb Dublín (2 vols setmanals) i des del 31 d'octubre de 2022 amb Madrid (5 vols setmanals).

De fet 2022 ha suposat les millors xifres de l'aeroport en la seua història: 150.000 passatgers i més de 8.500 moviments d'aeronaus.

Entre finals d'octubre de 2022 i finals de març de 2023 (temporada baixa) hi haurà 6 rutes en funcionament: Londres (2), Bucarest, Brussel·les, Madrid i Dublín, amb 15 vols setmanals en total.

Per a 2023 s'anuncien 2 noves rutes: Porto (des de finals de març) i Roma (juny).

Assolida

Òrgan responsable

Aeroport de Castelló SL