Web Content Display

Compromís 70 - Impuls de la creació d’ocupació

Impulsar la creació d'ocupació, especialment en els col·lectius més vulnerables. En aquest sentit, avançarem cap a una millora de la qualificació de les persones desocupades, vinculant la formació tant reglada com la no reglada a les necessitats d'ocupació presents i futures.

Web Content Display

Iniciativa: Plans complementaris en I+D+i

  • rendicio.departamento: 11 Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital
  • rendicio.estat:

    En tràmit

  • rendicio.actuacions:

Actuació 1

Creació de la xarxa autonòmica d'investigació en l'àrea prioritària d'investigació en comunicació quàntica

Es tracta d'un mecanisme per a afavorir col·laboracions entre l'Estat i les comunitats autònomes en accions de I+D+I en les quals confluïsquen prioritats comuns dels plans regionals i estatals i que permeten establir sinergies, augmentant l'eficàcia de les polítiques públiques en 5 àrees estratègiques d'interés comú. En el de Comunicació Quàntica participen el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), Castella i Lleó, Catalunya, Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, Galícia i País Basc. Compta amb un pressupost total de 1,8 milions d'euros, dels quals, la Generalitat aporta 629.823€.

S'ha publicat el Decret 199/2022 d'aprovació de les bases reguladores y de concessió d'ajudes urgents per a la implementació en la Comunitat Valenciana de Plans Complementaris de I+D+i, en agroalimentació, astrofísica i física d'altes energies, materials avançats i comunicació quàntica (component 17 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència).

ajudes a comunitats autònomes

decret 199/2022

En tràmit

Òrgan responsable

Direcció General de Ciència i Investigació