Web Content Display

Compromís 113 - Modernització i increment de l’eficiència de l’administració i reforma de la Llei d'Hisenda Pública

Administració pública i personal: modernització i increment de l'eficiència de l'administració i del sector públic instrumental de la Generalitat. Crearem l'Oficina de Simplificació Administrativa (OSA) que elaborarà anàlisis legals per a l'eliminació de les duplicitats administratives i càrregues burocràtiques. Reforma de la Llei d'Hisenda Pública per a garantir un funcionament més àgil, desburocratitzat i eficient de l'Administració. Implantació de l'Administració digital mitjançant la implantació dels procediments electrònics, la robòtica i la intel·ligència artificial fins a l'eliminació del paper en tots els procediments interns abans de 2025.

Web Content Display

Iniciativa: Creació d’un nou Sistema digital obert de suport a la gestió de l’inventari de bens immobles i drets

  • rendicio.departamento: 04 Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic
  • rendicio.estat:

    Assolida

  • rendicio.actuacions:

Actuació 1

Millores a l'inventari del patrimoni de la Generalitat

  • Una volta conclosa l'actualització de l'inventari, s'han implementat diferents millores en l'actual eina de gestió (IPAGE), com ara l'actualització automàtica de valoracions i la connexió amb el cadastre.
  • S'ha previst la integració amb el sistema NEFIS de comptabilitat de la Generalitat per a introduir millores pel que fa a qualitat de les dades de valors i amortitzacions mentre que la integració amb eines BIM permetrà actualitzar fidelment dades com ara la ocupació efectiva.
  • Ha entrat en funcionament el visor de geolocalització d'immobles actualitzant-se directament de manera automàtica mitjançant  la col·laboració amb l'Institut Cartogràfic Valencià, fent possible accedir de manera permanent a les dades de direcció, municipi, província, afectació, drets, adscripció, número, classificació, superfície, superfície construïda, i referència.

https://vispat.gva.es/vispat/?lang=va

Assolida

Òrgan responsable

Direcció General del Sector Públic i Patrimoni