Web Content Display

Compromís 113 - Modernització i increment de l’eficiència de l’administració i reforma de la Llei d'Hisenda Pública

Administració pública i personal: modernització i increment de l'eficiència de l'administració i del sector públic instrumental de la Generalitat. Crearem l'Oficina de Simplificació Administrativa (OSA) que elaborarà anàlisis legals per a l'eliminació de les duplicitats administratives i càrregues burocràtiques. Reforma de la Llei d'Hisenda Pública per a garantir un funcionament més àgil, desburocratitzat i eficient de l'Administració. Implantació de l'Administració digital mitjançant la implantació dels procediments electrònics, la robòtica i la intel·ligència artificial fins a l'eliminació del paper en tots els procediments interns abans de 2025.

Web Content Display

Iniciativa: Millora de la visualització del Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV)

  • rendicio.departamento: 01 Presidència de la Generalitat
  • rendicio.estat:

    En tràmit

  • rendicio.actuacions:

Actuació 1

Actuacions per a millorar la visibilitat i les alertes del DOGV

Es treballa en millorar la visibilitat del Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), i en millorar el sistema d'alertes davant les cerques ciutadanes o professionals relatives a les disposicions i actes administratius publicats en el DOGV.

Es tracta de fer el DOGV més accessible, intuïtiu i segur i de millorar el sistema d'alertes davant les cerques com, per exemple, en matèria de subvencions i beques, a fi d'acotar les alertes als interessos de qui fa la demanda .

En tràmit

Òrgan responsable

Direcció General de Relacions amb les Corts