Web Content Display

Compromís 83 - Dotar d'estabilitat els Instituts tecnològics per impulsar la seua funció de promoció de la innovació en les PIMES

Dotar els Instituts tecnològics de la Comunitat Valenciana d'un marc d'estabilitat que permeta impulsar la seua funció de promoció de la innovació en les PIMES.

Web Content Display

Iniciativa: Impulsar la funció dels instituts tecnològics de promoció de la innovació en les PIMES

  • rendicio.departamento: 08 Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
  • rendicio.estat:

    Assolida

  • rendicio.actuacions:

Actuació 1

Impulsar la funció dels instituts tecnològics de promoció de la innovació en les PIMES

Des de l'inici l'IVACE ha fet costat a les PIMES en la seua recuperació i transformació i ha mantingut una estreta relació amb els centres tecnològics, a través de mecanismes com:

-Desenvolupament de la plataforma Col.lab & Connect.

-Col·laboració amb els centres tecnològics en el desenvolupament de productes per a pal·liar la situació d'emergència sanitària, on destaca la fabricació de màscares quirúrgiques a gran escala en les empreses de la Comunitat Valenciana.

També mitjançant ajudes:

  • Dirigides a potenciar l'activitat i capacitat per a desenvolupar excel·lència en matèria d'I+D dels centres tecnològics de la Comunitat Valenciana.
  • Per al desenvolupament de projectes d'I+D de caràcter no econòmic realitzats en cooperació amb empreses.
  • Per als projectes de construcció d'infraestructures d'I+D i primer equipament dels instituts tecnològics AIMPLAS, AIJU i ITE.
  • Actuacions i projectes de REDIT.

Dotació pressupostària 2020-2023: 215.909.070€.

A més, en 2023 s'incrementa el pressupost destinat a la generació de coneixement i tecnologia per a donar resposta a les necessitats de les empreses de la Comunitat Valenciana, amb dos línies d'ajuda amb un import total de 60.750.000 €.

Assolida

Òrgan responsable

Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)