Web Content Display

Compromís 65 - Creació del Museu del Disseny Valencià. Observatori i cens del patrimoni fotogràfic i bibliogràfic antic

Crearem el Museu del Disseny Valencià així com un observatori i un cens del nostre patrimoni fotogràfic i bibliogràfic antic accessible i obert a la ciutadania i equips d'investigació i conservació.

Web Content Display

Iniciativa: Creació del Museu del Disseny Valencià

  • rendicio.departamento: 06 Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
  • rendicio.estat:

    En tràmit

  • rendicio.actuacions:

Actuació 1

Aposta pel disseny valencià

L'acció del Consell s'ha caracteritzat en aquests anys, en matèria cultura i expositiva, per l'aposta decidida pel disseny autòcton valencià. Un treball que s'ha vist reforçat amb el nomenament de València com a Capital Mundial del Disseny 2022.

Tot i que no s'ha creat un museu específic per part de la Conselleria competent en matèria de cultura, s'han reforçat les exposicions i activitats referents a la posada en valor, internacionalització i impuls del disseny gràfic, cartellera, mobiliari, escultura, etc. autòctons. I ho hem fet a través dels contenidors culturals i expositius ja existents com són els espais del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana o l'IVAM.

En tràmit

Òrgan responsable

Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana (CMCV), Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) i Direcció General de Cultura i Patrimoni